0
 

Εταιρεία

 Η ΑΕΝΑΟΣ ΤΕΧΝΗ είναι βιοτεχνία γύψινων προϊόντων και διακοσμητικών στοιχείων.

Σκοπός αυτού του διαδικτυακού τόπου είναι να σας πληροφορήσουμε για τα νέα – μοναδικά προϊόντα που μπορούμε να σας παρέχουμε στον κλάδο της ξηράς δόμησης και των γύψινων κατασκευών και διακοσμήσεων.

Όπως θα διαπιστωθεί, τα περισσότερα από τα προϊόντα μας κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην ευρύτερη αγορά και είναι μοναδικά σε τέχνη και αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Επικεντρωμένοι στην παραγωγή των διακοσμητικών στοιχείων μας, ευελπιστούμε στην δημιουργία ενός δικτύου πελατών από συναδέλφους γυψαδόρους, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, εμπορικά καταστήματα ειδών τέχνης, επαγγελματίες του χώρου ή ιδιώτες και προσβλέπουμε σε μακροπρόθεσμες συνεργασίες.

 

Η ΑΕΝΑΟΣ ΤΕΧΝΗ® παρέχει τις υπηρεσίες της με μέγιστο επαγγελματισμό και πνεύμα συνεργασίας. Από μοναδικές παραστάσεις και αγάλματα μέχρι θόλους, κρυφούς φωτισμούς, κίονες, κιονόκρανα, τζάκια , κατασκευές από γυψομάρμαρο και πολυεστέρα, προτομές, αετώματα και υπέρθυρα, ροζέτες, κορνίζες σκαλιστές, σκαριού ή τραβηχτές και πολλές άλλες μοναδικές δημιουργίες.

Τα ιδιαίτερα αντικείμενα που παράγουμε, συσκευάζονται και αποστέλλονται με ασφάλεια οπουδήποτε, με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες courier ή μεταφορικές. Κάθε προϊόν μπορεί να παραδοθεί έξω από τα κεντρικά εργαστήρια της εταιρείας, ή να αποσταλεί σε οποιοδήποτε σημείο, σε οποιαδήποτε χώρα. Το κόστος αποστολής προσδιορίζεται με βάση πίνακες των μεταφορικών εταιρειών.
Από την παραγγελία ενός προϊόντος, ανάλογα με τον χρόνο που θα απαιτηθεί ως τον επίδοσή του στον παραλήπτη, αποστέλλονται e-mail ή sms σχετικά με το στάδιο της παραγγελίας ή μεταφοράς.

Η συνέπεια και η μοναδική ποιότητα στις κατασκευές μας καθώς και οι πολύ καλές τιμές των προϊόντων μας είναι η δεδομένη πρόκληση για την δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών.

 Διευθύνων Σύμβουλος :


Γεωργίου Διον. Ευάγγελος
Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
Κιν: 0030.693.665.75.75